Play Video

The place to be voor wandelaars, fietsers en natuurliefhebbers

Residentie Homberg bevindt zich op wandelafstand van natuurgebied Molenheide, waar de Heimolen al sinds 1662 het landschap bepaalt. Dit natuurgebied bestaat voornamelijk uit heide en naaldbomen, en biedt een goede woonplaats aan enkele zeldzame diersoorten.  Natuurgebied Molenheide is het hele jaar door toegankelijk voor wandelaars. Ook met de fiets is deze autoluwe omgeving een absolute droombestemming.


20 ruime BEN-appartementen en een handelsgelijkvloers

Klaar voor een groene toekomst in een groene omgeving

Energiezuinig bouwen is de toekomst. Niet alleen voor het milieu is het beter, ook voor u biedt het tal van voordelen, denk maar aan een lagere energiefactuur, meer wooncomfort en de meerwaarde die u kan halen bij verkoop of verhuur. Artebeau haalt voor u het onderste uit de kan. Als projectontwikkelaar engageren we ons om milieubewust en toekomstgericht te bouwen. Een visie waar u als koper – zeker op lange termijn – de vruchten van zal plukken. Voor ons is de norm halen niet voldoende. We dagen onszelf uit om innovatief te werk te gaan en we zijn niet bang om in uw belang onze grenzen te verleggen.

De creatie van een uniek thuisgevoel

We zijn er ons van bewust dat het vandaag de dag enorm belangrijk is om op maat te werken. Artebeau biedt u als koper een brede waaier aan materialen ter afwerking van uw woning. U kan in de door ons aanbevolen toonzalen terecht voor advies op maat en tal van keuzemogelijkheden zodat u als koper in verre mate zelf uw appartement kan inrichten. Niet alleen de keuze van badkamer en keuken, maar zo ook de vloeren, venstertabletten en binnendeuren. Het volledige elektriciteitsplan, soorten schakelaars, lichtpunten, enz. zal met u overlegd worden.

De ideale investering

Het is een publiek geheim dat investeren in vastgoed zeer goed scoort bij mensen die op zoek zijn naar een veilige belegging met mooi rendement. Artebeau biedt u als investeerder een kwalitatief afgewerkt en instapklaar appartement waar uw huurder zorgeloos kan intrekken. Residentie Homberg, gelegen in het groen, maar toch vlakbij het centrum van Aarschot heeft z’n ligging volledig mee en zal hierdoor snel op de radar komen van verschillende potentiële huurders.

Homberg, Facts & Figures

  • 20 ruime BEN-appartementen en een handelsgelijkvloers
  • Een mix tussen één en twee slaapkamerappartementen
  • Zuid-gerichte terrassen
  • Ruime ondergrondse autostaanplaatsen (+ berging)
  • Gelegen in een rustige, groene omgeving

Locatie

Oude Mechelsebaan 354

3201 Aarschot

Voor info & verkoop

Contacteer

Nick Vervoort

Zakenkantoor Robijns 
Grote Markt 7

3440 Zoutleeuw 

 

nick@zkr.be 

0493 / 89 59 00